6 kledingtrends van deze zomer

 In Kleding

Felle kleuren

Felgekleurde kleding is een van de voornaamste trends van deze zomer. Op de catwalk van grote modemerken waren verschillende outfits te zien die er op het gebied van kleur echt uitspringen. Geen duffe kleuren, maar felgekleurde broeken, rokken, jurken en shirts.
De combinatie geel-roze was een veel voorkomende combinatie op de catwalk. Deze combinatie wordt daarom gezien als de populairste combo van het moment. Een leuke roze rok met een gele top bijvoorbeeld. Heerlijk zomers en helemaal van deze tijd.

Applicaties

Simpele kledingstukken die gedecoreerd zijn met verschillende (opvallende) applicaties. Denk aan grote logo’s, teksten, symbolen of (kleine) afbeeldingen. Veel van deze applicaties zijn gebaseerd op stripboeken en superheld verhalen. Denk bijvoorbeeld aan een basic shirt waarbij teksten zoals; ‘WOW’ of ‘BOOM’, in opvallende kleuren zijn toegevoegd aan het shirt.

Hoeden

Waar vorig jaar de petten erg populair werden op het gebied van mode, zie je dat de hoed nu zijn comeback maakt. Hoeden zijn in 2019 weer helemaal hip. Daarnaast beschermt het je natuurlijk ook je huid tegen zonnestralen.

Wijde kleding

Op de catwalk van 2019 was wijde kleding erg populair. Wijde broeken worden gecombineerd met een wijd bovenstuk zoals bijvoorbeeld een blouse of jasje. Het heeft veel weg van de trend ‘oversized kleding’.

Pofmouwen

Grote, uitgezette, luchtige mouwen. Deze trend zal je in de kledingwinkels vast en zeker niet ontgaan zijn. De pofmouwen zijn voornamelijk te vinden bij shirts en blouses. Vaak worden zij gecombineerd met een rok. Lekker luchtig tijdens de zomerdagen.

Platte schoenen

De platte schoenen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Veel van deze schoenen zijn vrijwel geheel open en sluiten enkel de bodem van de voet af. Heerlijk luchtig in de warme zomerdagen. Daarnaast lijkt het erop dat de platte, open schoen de strijd gaat winnen van de bekende teenslipper. De slipper gaat natuurlijk al jaren mee én is zeker niet uit de mode, maar een beetje standaard wordt het tegenwoordig wel. Toch?

Voorgestelde berichten

Zoek hier een blogbericht