De winter komt er weer aan

 In Kleding

Je hebt het zelf vast al gemerkt: de dagen worden korter, het wordt steeds kouder buiten en je kan al een tijdje niet meer zonder jas aan naar buiten. Het is daarom weer tijd om de T-shirts op te bergen en de warme kleding weer uit de kast te halen. Voor kinderen is dit vaak een groter probleem als voor volwassenen. Kinderen groeien namelijk enorm snel, waardoor veel kleding van het afgelopen jaar niet meer past. Het wordt dus weer hoogtijd om te winkelen voor kinderkleding.

Kleurrijke winter

Normaal wordt er in de winters veel donkere kleding gedragen, maar dit jaar is dit anders! Natuurlijk zijn der nog veel donkere kleuren die helemaal hip zijn, maar felle kleuren mogen deze zomer ook. Herfst- en pastelkleuren blijven voor een langere periode in de mode voor zowel de jongens als de meisjes. We zullen veel winterjassen zien die opvallen door hun kleur. Opvallen is in!

Verschillende stoffen

Dit jaar is er een grote diversiteit in materialen waarvan de warme kleding is gemaakt. Van zachte stof tot imitatieleer, alles lijkt mogelijk. Ook zien we steeds vaker dat deze materialen op een speelse manier worden gecombineerd.

Printen

De panterprint van afgelopen jaar lijkt steeds meer uit het modebeeld te verdwijnen. Natuur en leger printen zien we nog wel vaak terug. Een nieuwe trend is de buitenaardse wereld. Vooral bij jongens zien we steeds meer printjes van ruimtevaarders en andere buitenaards wezens. Noppies is een kinderkledingmerk dat leuke kleding heeft met verschillende printen erop. Voor zowel jongens als meisjes hebben ze wat jij zoekt!
Hopelijk weet je genoeg over wat er deze winter helemaal hip is en kun jij de kledingkast van jouw zoon of dochter weer vullen vol met warme kleding!

Voorgestelde berichten

Zoek hier een blogbericht