Een ‘easy’ maar stijlvolle zomerlook

 In Mode

De zomerlook van 2019? Dit is natuurlijk voor iedereen totaal verschillend. Onze favoriete zomerlook is heel makkelijk. We willen je niet vertellen wat je moet dragen in de zomer, maar je inspireren willen we zeker! Niet te moeilijk, maar wel super stijlvol. Ook prima, toch?!

Witte sneakers

Een van onze favoriete looks van deze zomer zijn de combinaties met witte sneakers. Zowel bij jeans als bij jurkjes staan deze schoenen prachtig. Een chique jurk of een op maat gemaakt mini-jurk met een paar witte sneakers is een combinatie waar wij dol op zijn. Een paar hoge hakken onder een jurkje kan natuurlijk ook prachtig zijn, maar waarom moeilijk doen als het makkelijke ook prachtig kan zijn?

Rode jurk

Als er een jurkje niet mag ontbreken in je kast, dan is het wel een rode jurk. Perfect tijdens de zomermaanden en laat jou stralen als nooit tevoren. De kleur rood straalt zelfvertrouwen uit en geeft je bovendien een killer-mentaliteit. Wanneer je van lippenstift houd kun je er ook voor kiezen om de rode jurk te combineren met een rode lippenstift.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een trend die niet alleen in de modewereld terug te vinden is. In vrijwel alle branches staat duurzaamheid hoog in het vaandel en zo is dit ook in de wereld van beauty & fashion. Zowel grote als kleine modemerken investeren veel in duurzame stoffen en werken nauw samen met fairtrade partners. In onze ogen is dit iets wat we moeten omarmen en koesteren. Een paar euro meer betalen voor een duurzaam product is in onze ogen dus geen probleem.

Zond, Zee en Strand

De surf-look, ook wel bekend als je strand-look. Super populair zijn tegenwoordig de losse en ruime bovenkleding. Vaak wordt deze kleding gecombineerd met tropische en felle kleuren en/of printen. Accessoires zijn ook prima te combineren met de look, maar pas je wel op als je het water in gaat?

Voorgestelde berichten

Zoek hier een blogbericht