De mannen modetrends van 2021

 In Tips

Modetrends, zowel mannen als vrouwen hebben het er maar moeilijk mee. Om ons heen zien we verschillende stijlen veranderen en wij passen ons daar graag op aan. Veel mensen gaan zich hetzelfde kleden. Simpelweg gewoon, omdat dit trending is. Verschillende voorbeelden van mannen modetrends in 2021 zijn flared broeken, oversized hoodies en coltruien.

Waarom?

Eigenlijk is dit heel makkelijk te verklaren. Het gevoel van erbij horen is namelijk hoofdreden nummer één. Veel mensen willen lijken op hun idolen en social media speelt hierin een grote rol. Zie je veel voetballers, rappers of andere bekende mannen in dezelfde kleding lopen? Dan is de kans groot dat dit langzaamaan wordt overgenomen door jouw naaste omgeving. Jij wil natuurlijk niet achterblijven en daarom helpen wij jou graag.

Mannen modetrends lente zomer 2021

Een casual look is de look van de zomer en lente in 2021. Een simpel T-shirt met een ronde hals voert hierin de boventoon. ‘Standaard’ kleuren als grijs, zwart, wit en pastel worden in deze tijd van het jaar erg populair. Waarschijnlijk heb jij al verschillende shirts in je kast liggen die hier aan voldoen. Fijn toch?! Zo niet, dan lukt het je vast om deze shirts te vinden. Op het gebied van korte broeken zullen we veel chino’s voorbij zien lopen. Daarnaast hoge broekspijpen met een slim fit. Mocht het zonnetje weer lekker doorkomen, dan komen de zonnebrillen natuurlijk ook weer tevoorschijn. Hierin voeren zonnebrillen met een dun metalen contour de boventoon. De zonnebrillen met een groot model zullen langzaam aan verdwijnen.

Mannen modetrends herfst winter 2021

De winter is natuurlijk al een tijdje geleden begonnen, echter moet de herfst natuurlijk nog komen. In deze tijd van het jaar zullen ook de simpele kleuren de boventoon voeren. Denk hierbij aan zwart, wit, bruin en grijs. Oversized hoodies en coltruien passen prima bij deze tijd van het jaar. Voor schoenen geldt eigenlijk hetzelfde. Simpele modellen met ‘standaard’ kleuren. Wit is ook nog steeds gewoon in de mode. Waar je witte schoenen voorheen voornamelijk in de winter zou dragen, is dat in 2021 verleden tijd. Witte schoenen zijn ook gewoon erg hip in de winter en herfst!

Voorgestelde berichten

Zoek hier een blogbericht

stijltangTaart