Tips & Tricks voor het zetten van nepwimpers

 In Beauty, Tips

Iedereen kent het nog wel. De eerste keer dat je nepwimpers bij jezelf wilt aanbrengen. Het was én blijft lastig. Vooral als je weinig tot geen ervaring hebt met het zetten van nepwimpers kan dit best een flinke klus zijn. Daarom hebben wij voor jou meerdere tips & tricks op een rijtje gezet. We hopen dat deze tips het wat makkelijker maken om de perfecte wimper te plaatsen.

Wimpers passen

Je wimpers pas je om te kijken of de wimpers lang genoeg zijn. Soms zijn de wimpers namelijk te lang voor je ogen. Wanneer dit het geval is kun je deze wimpers vrij simpel bijknippen. Dat doe je namelijk gewoon door de buitenste wimpers bij te knippen.

Het drogen van de lijm

Laat de lijm die je aanbrengt op je ogen vooraf even drogen. Wanneer de lijm nog nat is kun je er namelijk vanuit gaan dat je wimpers gaan schuiven. Dat wil natuurlijk niemand. Je wimpers zullen er dan niet meer symmetrisch uitzien. Wacht daarom een seconde of dertig met het aanbrengen van je wimpers nadat je de lijm aangebracht hebt.

Werk met een pincet

Het aanbrengen van je wimpers met een pincet is onze gouden tip. Pak de wimpers in het midden vast en plaats deze langzaamaan op je ogen. Je zult merken dat je met een pincet veel stabieler te werk kan gaan dan met je handen. Denk er wel aan dat je de wimpers vast pakt en niet de lijmrand!

Buig je nepwimpers

Het is slim om de wimpers voor het aanbrengen een paar keer naar binnen toe te buigen. Dit zorgt er voor dat de wimpers beter aansluiten bij je ogen. Het gewenste resultaat wordt hierdoor dus sneller behaald.

Heb jij nog tips die absoluut niet mogen ontbreken in dit lijstje? Wij horen graag van je! Laat je ons weten welke tips & tricks wij nog niet benoemd hebben?

Recente berichten

Zoek hier een blogbericht