Ultieme tips voor het dragen van een jumpsuit

 In Mode

De jumpsuit is eigenlijk al jaren bijzonder populair. Niet voor niets! Het is een heerlijk zittend kledingstuk. Maar over de manier van dragen roept nog altijd wat vragen op. Je moet rekening houden met de juiste pasvorm, kleuren en andere kledingstukken als schoenen of die prachtige blazer die je erbij kunt dragen. 

De perfecte kleur van je jumpsuit kiezen

De jumpsuits zijn er in veel verschillende kleuren en prints. Vaak op het oog bijzonder mooi maar in de praktijk druk of zelfs kinderlijk. Omdat een jumpsuit op slechts een kledingstuk bestaat. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Kies daarom een mooie effen kleur. 

Je hebt vaak een grote keuze uit kleuren. Welke kleuren je wilt dragen is natuurlijk een kwestie van smaak en het seizoen. Bij de zomer bijvoorbeeld, horen natuurlijk zomerse kleuren en veelal lichtere tinten. 

Het dragen van hoge hakken of een blazer

Draag een blazer of jasje bij je jumpsuit. Het is absoluut een aanrader. Zeker op dagen dat het wat kouder is of omdat het gewoon prachtig staat. Daarnaast is het dragen van hakken ook een absolute aanrader. Het maakt je outfit bijzonder compleet. Zeker bij bredere pijpen. Bij slanke skinny broepspijpen zijn sneakers of sandalen een echte aanrader. Kijk bijvoorbeeld in het assortiment damesschoenen van Durlinger, daar hebben ze ontzettend veel leuke schoenen die perfect passen onder een jumpsuit.

Weet welke pasvorm je moet kiezen

De pasvorm is natuurlijk heel belangrijk om de gewenste uitstraling te krijgen. Er zijn veel verschillende pasvormen te koop. Je kunt voor een relatief strakke jumpsuit kiezen maar ook voor een model dat wat losser zit. Dit is vooral afhankelijk van je lichaam en hoe je bepaalde lichaamsdelen wilt accentueren. 

Waar je de mooiste jumpsuits kunt kopen

Als je op zoek bent naar een mooie jumpsuit kun je bij elke dameskledingwinkel wel terecht. Ontdek zelf de mogelijkheden, combinaties en absolute modetrends van dit moment. Deze zijn voortdurend in beweging. Ze geven je bovendien inspiratie over de manier waarop je een jumpsuit kunt dragen. 

De meeste jumpsuits hebben een tailleband. De hoogte van deze tailleband of riem zorgt voor de nodige draagcomfort en dat het kledingstuk mooi staat.

Recente berichten

Zoek hier een blogbericht

corrigerende bikini