Zelf wimperextensions zetten, kan dat?

 In Beauty

Wanneer je ze bij jezelf zou zetten dan zeggen wij; ja dit kan, maar pas goed op. Een specialist heeft hier natuurlijk een diploma en certificaten voor en wellicht is het dus een betere keuze om bij hen langs te gaan. Je wilt tenslotte niet met ontstoken ogen komen te zitten. Wimperextensions bij een ander zetten zonder diploma? Niet doen! Er blijven maar bedrijven ontstaan die zich focussen op het zetten van bijvoorbeeld wimperextensions of nepnagels. Echter hebben vele van de bedrijven niet de juiste papieren/diploma’s om deze producten te mogen zetten. De kwaliteit gaat er dus niet op vooruit. Kies daarom voor een specialist.

Waarom zou ik een diploma wimperstyliste willen behalen?

– Dit certificaat zorgt voor vertrouwen bij de consument
– Je leert goede en de nieuwste technieken
– Je vertrouwt hierdoor meer op jezelf
– Je leert te werken met veilige producten en weet dus ook onveilige producten te herkennen.
– Het straalt professionaliteit uit.

Hoe start ik mijn eigen salon?

Heb je wel eens nagedacht over het starten van een eigen bedrijf, maar weet je niet precies hoe dat in zijn werking gaat? Wellicht dat wij je verder kunnen helpen;
Bij een eigen bedrijf horen natuurlijk verschillende inschrijvingen. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is verplicht bij het starten van een eigen onderneming. Deze inschrijving kost in principe niet heel veel tijd en kost eenmalig zo’n €75,-. Om deze inschrijving te voltooien dien je een afspraak te maken met de KVK en zij nodigen je dan uit op, voor jou, de dichtstbijzijnde locatie.

Vervolgens kun je aan de slag met het ontwikkelen van een huisstijl, website en social media kanalen. Ook het opbouwen van een klantenkring is een belangrijke factor tijdens de start van je eigen salon. Zoek vervolgens een ruimte waar je terecht kunt met je salon en begin vanaf daar te werken.

Recente berichten

Zoek hier een blogbericht