Zomertips voor de ‘volwassen’ vrouw

 In Mode, Tips

Online zijn er tal van blogs te vinden over mode. Veel van deze blogs richten zich op de jonge volwassen vrouw. De leeftijd 20 tot 35 is hierin erg populair. Ook de grote modemerken doen hier volop aan mee. Op de catwalks zie je veelal alleen jonge modellen en ook op de cover van grote magazines zijn vaak jonge modellen te zien. Omdat je als 40+ vrouw natuurlijk ook nog mee wilt kunnen gaan in de trends van het huidige modejaar hebben wij besloten om een blog aan jullie te richten. Hopelijk kunnen jullie wat inspiratie halen uit de volgende tips:

De kleur geel

De kleur van deze zomer is geel. Er zijn tal van verschillende kleuren geel en de keuze is daardoor ook groot. Wellicht denk je dat geel een kleur is die je niet mooi zal staan, maar met een beetje switchen tussen verschillende kleuren geel zal je zien dat geel jou ook erg mooi kan staan.

Oversized Colbert

De oversized colbert is een item die je bij vrijwel alle modemerken terug ziet. Uitermate populair in 2019 dus! De colbert combineer je met een legging of een strakke broek. Ook een fietsbroek past prima bij deze colberts.

De riem is terug

De riem is terug van weggeweest. Vaak verdwijnt je taille langzaamaan als je wat ouder wordt. Met een felgekleurde riem kun je je vormen een boost geven. Zo kun je een beetje smokkelen om je figuur iets beter uit te laten komen.
De lange (knielengte) rokken zijn dit jaar uit de mode. De korte en mini rokken daarentegen zijn weer helemaal hot.

Taille tas

De taille tas is uitermate populair. Deze tas doet zich al langer voor op de catwalks, maar heeft zijn doorbraak nooit echt kunnen maken. Dit jaar lijkt het er verdacht veel op dat de taill etas haar doorbraak zal maken. Vaak zijn deze tassen relatief klein in vergelijking met de tassen van nu. Stop er dus niet te veel in, een uitgedrukte tas is niet wat je wil.

Voorgestelde berichten

Zoek hier een blogbericht