De grootste beauty trends van 2019

 In Beauty

Geen Make-up

Een van de voornaamste trends van 2019 is een trend die je vast al eens eerder gehoord hebt. De no make-up look. Ideaal tijdens de warme zomerdagen. Gebruik zo min mogelijk make-up en laat je zongebruinde huid stralen (eventueel gezichtsbruiner gebruiken).
Minimale oog make-up zorgt voor een frisse en stralende blik. Deze trend doet zich al een tijdje langer voor, maar dit jaar wordt hij ook opgepakt door verschillende grote modemerken en modellen. Het lijkt erop dat de no make-up look in 2019 echt de overhand heeft genomen.

Een perfecte huid

Als vrouw wil je natuurlijk altijd een babyzachte en stralende huid nastreven. In 2019 is dit fenomeen als maar populairder geworden. Op de catwalk zijn modellen te zien met een prachtige huid, alsof ze net een facial gehad hebben. Maar hebben zij dat ook? Nee, lang niet allemaal.
Een goede huidverzorging kan zeker het verschil maken. Niet enkel in bepaalde periodes, maar verzorg je huid het gehele jaar door. Denk aan nachtcrèmes, hydrateer je huid goed en bescherm je huid tegen uv-stralen. Een zonnebank mijden is ook helemaal geen slecht idee. Uv-stralen zijn absoluut niet goed voor de huid. Een spray-tan is wellicht een vervangbare optie.

Wimpers en wenkbrauwen

Deze trend ken je vast en zeker. De jaren ’90 met dunne wimpers en wenkbrauwen laten we lekker achterwege en we gaan over op volle wenkbrauwen en lange wimpers. Wanneer jij vaak en veel mascara draagt, is dit een trend waar je erg blij mee zult zijn. Zorg er wel voor dat je wenkbrauwen en wimpers goed blijft verzorgen. Dit zorgt voor het beste resultaat en hierdoor kun je langer genieten van je mooie wenkbrauwen en lange wimpers.
Er zijn tal van huidverzorgingsproducten te vinden die je kunnen helpen bij het verzorgen van je wimpers en wenkbrauwen. Belangrijk is om verzorgingsproducten te gebruiken zonder alcohol. De stof alcohol zorgt namelijk voor irritaties op je huid en bovendien wordt je huid er niet mooier op. Vaak zorgt alcohol voor uitdroging van de huid én dit is iets wat we natuurlijk absoluut niet willen.
Wil je meer weten over beauty trends, tips op het gebied van beauty of advies rondom het kiezen van de juiste verzorgingsproducten? Op onze website volgt snel meer!

Voorgestelde berichten

Zoek hier een blogbericht